Van Brenk Makelaardij

Van Brenk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Brenk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Brenk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geldermalsen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Brenk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Brenk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 200.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Van Brenk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Brenk Makelaardij verkoopt

Van Brenk Makelaardij is het meeste actief in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Brenk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Brenk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geldermalsen 11 € 445.000
Tricht 4 € 431.000
Maurik 1 € 420.000
Buurmalsen 1 € 370.000
Meteren 1 € 530.000

Type woningen die Van Brenk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Brenk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Brenk Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
41%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
23%
portiekflat
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Brenk Makelaardij

Wat kost Van Brenk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Brenk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Brenk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Van Brenk Makelaardij actief?

+

Van Brenk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geldermalsen, Tricht, Maurik, Buurmalsen en Meteren.

In welk prijssegment is Van Brenk Makelaardij actief?

+

Van Brenk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Brenk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 15.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geldermalsen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geldermalsen en vergelijkbaar is aan Van Brenk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!