Makelaars in Deil

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Deil, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Deil. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Deil helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Deil.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Deil zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Deil afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Deil
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Deil

In Deil is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Deil.

Bij de verkoop van een huis in Deil is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Deil. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Deil weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 444.000.

Het meest voorkomende energielabel in Deil is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Deil. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Deil

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Deil? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Deil. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Deil, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Deil.

Populaire buurten in Deil

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Deil? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Deil. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Deil

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Deil

In Deil zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Deil.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zeven kastelenlaan 22 Melissa is Vastgoed € 750.000
Frissestein 14 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 745.000
Schoresteynstraat 16 LANA makelaars & taxateurs € 515.000
Ridder van Tuylstraat 19 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 475.000
Mr. W.M. Kolffstraat 2 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deil

Hoeveel makelaars zijn er actief in Deil?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Deil. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Deil.

Wat kost een makelaar in Deil?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Deil is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Deil van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Deil?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Deil zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Deil?

+

De meest verkopende makelaar van Deil is VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Deil zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Deil?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Deil aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Deil.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!