ERA Master Makelaars

ERA Master Makelaars is een makelaar gevestigd in Leerdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Master Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Master Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leerdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Master Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ERA Master Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ERA Master Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over ERA Master Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ERA Master Makelaars verkoopt

ERA Master Makelaars is het meeste actief in Leerdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Master Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Master Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leerdam 8 € 389.000
Heukelum 1 € 775.000
Brandwijk 1 € 995.000

Type woningen die ERA Master Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Master Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Master Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
20%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Master Makelaars

Wat kost ERA Master Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Master Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Master Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is ERA Master Makelaars actief?

+

ERA Master Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leerdam, Heukelum en Brandwijk.

In welk prijssegment is ERA Master Makelaars actief?

+

ERA Master Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Master Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 488.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leerdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leerdam en vergelijkbaar is aan ERA Master Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!