De Keizer Smit makelaarshuys

De Keizer Smit makelaarshuys is een makelaar gevestigd in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Keizer Smit makelaarshuys hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Keizer Smit makelaarshuys is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vianen (UT) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Keizer Smit makelaarshuys. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Keizer Smit makelaarshuys in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -118.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over De Keizer Smit makelaarshuys
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Keizer Smit makelaarshuys verkoopt

De Keizer Smit makelaarshuys is het meeste actief in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Keizer Smit makelaarshuys woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Keizer Smit makelaarshuys ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vianen (UT) 36 € 406.000
Hoef en Haag 9 € 500.000
Ameide 3 € 448.000
Schoonrewoerd 1 € 575.000
Culemborg 1 € 445.000

Type woningen die De Keizer Smit makelaarshuys verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Keizer Smit makelaarshuys diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Keizer Smit makelaarshuys het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Keizer Smit makelaarshuys

Wat kost De Keizer Smit makelaarshuys bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Keizer Smit makelaarshuys voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Keizer Smit makelaarshuys je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Keizer Smit makelaarshuys actief?

+

De Keizer Smit makelaarshuys heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vianen (UT), Hoef en Haag, Ameide, Schoonrewoerd en Culemborg.

In welk prijssegment is De Keizer Smit makelaarshuys actief?

+

De Keizer Smit makelaarshuys is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Keizer Smit makelaarshuys actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vianen (UT)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vianen (UT) en vergelijkbaar is aan De Keizer Smit makelaarshuys. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!