Via Makelaardij en Hypotheken

Via Makelaardij en Hypotheken is een makelaar gevestigd in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Via Makelaardij en Hypotheken hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Via Makelaardij en Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vianen (UT) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Via Makelaardij en Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Via Makelaardij en Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 476.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -22.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Via Makelaardij en Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Via Makelaardij en Hypotheken verkoopt

Via Makelaardij en Hypotheken is het meeste actief in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Via Makelaardij en Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Via Makelaardij en Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 8 € 443.000
Vianen (UT) 7 € 431.000
Hoef en Haag 4 € 638.000
Hagestein 3 € 690.000
Utrecht 3 € 370.000

Type woningen die Via Makelaardij en Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Via Makelaardij en Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Via Makelaardij en Hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
hoekwoning
20%
vrijstaande woning
11%
2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
4%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Via Makelaardij en Hypotheken

Wat kost Via Makelaardij en Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Via Makelaardij en Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Via Makelaardij en Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Via Makelaardij en Hypotheken actief?

+

Via Makelaardij en Hypotheken heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein, Vianen (UT), Hoef en Haag, Hagestein en Utrecht.

In welk prijssegment is Via Makelaardij en Hypotheken actief?

+

Via Makelaardij en Hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Via Makelaardij en Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 476.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vianen (UT)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vianen (UT) en vergelijkbaar is aan Via Makelaardij en Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!