Makelaars in Hagestein

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hagestein, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Hagestein. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hagestein helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hagestein kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hagestein zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hagestein zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hagestein afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 671.000
 • Gemiddelde verkooptijd 90
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hagestein
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hagestein

In Hagestein is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 585.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hagestein.

Bij de verkoop van een huis in Hagestein is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 585.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hagestein. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hagestein weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 671.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hagestein is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hagestein. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hagestein

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hagestein? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hagestein. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Werf Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hagestein, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hagestein.

Populaire buurten in Hagestein

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hagestein? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hagestein. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hagestein kern

  Verkooptijd
  99 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 644.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Hagestein buitengebied oost

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Hagestein

In Hagestein zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Van der Werf Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hagestein.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lekdijk 106 LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z. € 875.000
Lange Dreef 10 Van der Werf Makelaars € 799.000
Hoevenweg 11 Via Makelaardij en Hypotheken € 769.000
Kerkeland 31 De Keizer makelaars € 695.000
Nijensteinseweg 40 Via Makelaardij en Hypotheken € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hagestein

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hagestein?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Hagestein. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hagestein.

Wat kost een makelaar in Hagestein?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hagestein is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hagestein van € 6.700 tot € 8.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hagestein?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hagestein zijn € 3.400 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hagestein?

+

De meest verkopende makelaar van Hagestein is Van der Werf Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hagestein zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hagestein?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hagestein aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hagestein.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!