April makelaars

April makelaars is een makelaar gevestigd in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt April makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. April makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vianen (UT) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van April makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties April makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over April makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar April makelaars verkoopt

April makelaars is het meeste actief in Vianen (UT). Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar April makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt April makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vianen (UT) 19 € 417.000
Vleuten 13 € 648.000
Utrecht 10 € 471.000
Leiden 9 € 473.000
De Meern 5 € 496.000

Type woningen die April makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat April makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat April makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
2 onder 1 kapwoning
19%
portiekwoning
9%
eindwoning
5%
hoekwoning
5%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in April makelaars

Wat kost April makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van April makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer April makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is April makelaars actief?

+

April makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vianen (UT), Vleuten, Utrecht, Leiden en De Meern.

In welk prijssegment is April makelaars actief?

+

April makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar April makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 489.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vianen (UT)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vianen (UT) en vergelijkbaar is aan April makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!