Makelaars in Hoef en Haag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoef en Haag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoef en Haag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoef en Haag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Het Dorpshart.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoef en Haag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoef en Haag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 577.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoef en Haag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoef en Haag

In Hoef en Haag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 620.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoef en Haag.

Bij de verkoop van een huis in Hoef en Haag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 620.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoef en Haag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoef en Haag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 577.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoef en Haag is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoef en Haag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoef en Haag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoef en Haag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoef en Haag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Keizer Smit makelaarshuys de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoef en Haag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoef en Haag.

Populaire buurten in Hoef en Haag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoef en Haag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoef en Haag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Het Dorpshart

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 582.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Het Lint

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 561.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. De Erven

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Hoef en Haag

In Hoef en Haag zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar De Keizer Smit makelaarshuys verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoef en Haag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Notarisappelpad 9 Via Makelaardij en Hypotheken € 860.000
Magnoliaerf 1 Via Makelaardij en Hypotheken € 730.000
Lekstraat 88 Mommersteeg Makelaardij € 675.000
1ste Graaf van Hollanddijk 21 Huis & Hart Makelaars € 675.000
Marcelis Keldermansstraat 12 OVERDUYN MAKELAARS € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoef en Haag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoef en Haag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoef en Haag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoef en Haag.

Wat kost een makelaar in Hoef en Haag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoef en Haag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoef en Haag van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoef en Haag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoef en Haag zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoef en Haag?

+

De meest verkopende makelaar van Hoef en Haag is De Keizer Smit makelaarshuys. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoef en Haag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoef en Haag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoef en Haag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoef en Haag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!