Makelaars in Asperen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Asperen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Asperen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Asperen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westelijke uitbreiding Asperen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Asperen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Asperen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Asperen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Asperen

In Asperen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 561.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Asperen.

Bij de verkoop van een huis in Asperen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 561.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Asperen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Asperen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 351.000.

Het meest voorkomende energielabel in Asperen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Asperen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Asperen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Asperen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Asperen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Asperen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Asperen.

Populaire buurten in Asperen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Asperen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Asperen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westelijke uitbreiding Asperen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Asperen Oude Kern

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Asperen

In Asperen zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Asperen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schutterij 1 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 525.000
Leerdamseweg 4 Van der Brugge Makelaardij € 510.000
Voorstraat 38 A Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 400.000
Stadswal 12 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 395.000
Drostlaan 14 Mutters Makelaars & Adviseurs € 335.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Asperen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Asperen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Asperen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Asperen.

Wat kost een makelaar in Asperen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Asperen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Asperen van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Asperen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Asperen zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Asperen?

+

De meest verkopende makelaar van Asperen is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Asperen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Asperen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Asperen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Asperen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!