Goed

Goed is een makelaar gevestigd in Waarder. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Goed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Goed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waarder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 211.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Goed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goed verkoopt

Goed is het meeste actief in Waarder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bodegraven 2 € 333.000
Waddinxveen 2 € 485.000
Beesd 1 € 450.000
Reeuwijk 1 € 638.000
Harmelen 1 € 470.000

Type woningen die Goed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
hoekwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
14%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%
vrijstaande woning
5%
bovenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goed

Wat kost Goed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Goed actief?

+

Goed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bodegraven, Waddinxveen, Beesd, Reeuwijk en Harmelen.

In welk prijssegment is Goed actief?

+

Goed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 465.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waarder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waarder en vergelijkbaar is aan Goed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!