Poolen Makelaardij

Poolen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Poolen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Poolen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Poolen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Poolen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Poolen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 103
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Poolen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Poolen Makelaardij verkoopt

Poolen Makelaardij is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Poolen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Poolen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwerkerk aan den IJssel 1 € 480.000
Rotterdam 1 € 270.000
Capelle aan den IJssel 1 € 595.000

Type woningen die Poolen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Poolen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Poolen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
galerijflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Poolen Makelaardij

Wat kost Poolen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Poolen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Poolen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Poolen Makelaardij actief?

+

Poolen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is Poolen Makelaardij actief?

+

Poolen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Poolen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Poolen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!