Van Wijnen Makelaardij

Van Wijnen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leerdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Wijnen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Wijnen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leerdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Wijnen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Wijnen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Wijnen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Van Wijnen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Wijnen Makelaardij verkoopt

Van Wijnen Makelaardij is het meeste actief in Leerdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Wijnen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Wijnen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leerdam 2 € 240.000
Alphen aan den Rijn 1 € 225.000
Venlo 1 € 339.000
Vinkel 1 € 420.000
Asperen 1 € 325.000

Type woningen die Van Wijnen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Wijnen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Wijnen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
portiekflat
19%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
6%
bovenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Wijnen Makelaardij

Wat kost Van Wijnen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Wijnen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Wijnen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Van Wijnen Makelaardij actief?

+

Van Wijnen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leerdam, Alphen aan den Rijn, Venlo, Vinkel en Asperen.

In welk prijssegment is Van Wijnen Makelaardij actief?

+

Van Wijnen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Wijnen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leerdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leerdam en vergelijkbaar is aan Van Wijnen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!