Van Veldhoven Makelaardij

Van Veldhoven Makelaardij is een makelaar gevestigd in Beesd. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Veldhoven Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Veldhoven Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beesd en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Veldhoven Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Veldhoven Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Veldhoven Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 20.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Van Veldhoven Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Veldhoven Makelaardij verkoopt

Van Veldhoven Makelaardij is het meeste actief in Beesd. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Veldhoven Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Veldhoven Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beesd 5 € 547.000
Amsterdam 1 € 335.000
Leerdam 1 € 405.000
Culemborg 1 € 395.000

Type woningen die Van Veldhoven Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Veldhoven Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Veldhoven Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
30%
halfvrijstaande woning
10%
portiekflat
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Veldhoven Makelaardij

Wat kost Van Veldhoven Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Veldhoven Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Veldhoven Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van Veldhoven Makelaardij actief?

+

Van Veldhoven Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beesd, Amsterdam, Leerdam en Culemborg.

In welk prijssegment is Van Veldhoven Makelaardij actief?

+

Van Veldhoven Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Veldhoven Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 484.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beesd

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beesd en vergelijkbaar is aan Van Veldhoven Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!