Van Arendonk Makelaardij

Van Arendonk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Herwijnen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Arendonk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Arendonk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Herwijnen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Arendonk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Arendonk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -25.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Van Arendonk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Arendonk Makelaardij verkoopt

Van Arendonk Makelaardij is het meeste actief in Herwijnen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Arendonk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Arendonk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haaften 6 € 577.000
Herwijnen 2 € 793.000
Tuil 2 € 535.000
Leerdam 1 € 745.000
Den Haag 1 € 240.000

Type woningen die Van Arendonk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Arendonk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Arendonk Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Arendonk Makelaardij

Wat kost Van Arendonk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Arendonk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Arendonk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is Van Arendonk Makelaardij actief?

+

Van Arendonk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haaften, Herwijnen, Tuil, Leerdam en Den Haag.

In welk prijssegment is Van Arendonk Makelaardij actief?

+

Van Arendonk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Arendonk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 568.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Herwijnen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Herwijnen en vergelijkbaar is aan Van Arendonk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!