Makelaars in Opijnen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Opijnen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Opijnen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Opijnen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opijnen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Opijnen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Opijnen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Opijnen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -94.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Opijnen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Opijnen

In Opijnen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -94.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Opijnen.

Bij de verkoop van een huis in Opijnen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Opijnen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Opijnen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Opijnen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Opijnen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Opijnen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Opijnen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Opijnen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Opijnen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Opijnen.

Populaire buurten in Opijnen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Opijnen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Opijnen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opijnen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 473.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Opijnen

In Opijnen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Opijnen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zandstraat 26 Dolron Rivierenland Makelaars € 795.000
Zandpad 3 Van der Wal makelaars € 575.000
Polingstraat 30 LANA makelaars & taxateurs € 540.000
Zandpad 11 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 499.000
Stoepstraat 22 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opijnen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Opijnen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Opijnen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Opijnen.

Wat kost een makelaar in Opijnen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Opijnen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Opijnen van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Opijnen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Opijnen zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Opijnen?

+

De meest verkopende makelaar van Opijnen is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Opijnen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Opijnen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Opijnen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Opijnen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!