Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V.

Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. is een makelaar gevestigd in Laren. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Laren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 881.000
  • Gemiddelde verkooptijd 76
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 543.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. verkoopt

Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. is het meeste actief in Laren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Laren 9 € 1.138.000
Blaricum 4 € 1.105.000
Almere 2 € 271.000
Amsterdam 1 € 250.000
Utrecht 1 € 1.950.000

Type woningen die Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
geschakelde woning
13%
penthouse
13%
portiekflat
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V.

Wat kost Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.400 en de € 6.600.

Waar is Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. actief?

+

Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Laren, Blaricum, Almere, Amsterdam en Utrecht.

In welk prijssegment is Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. actief?

+

Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 881.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Laren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Laren en vergelijkbaar is aan Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!