Visch & van Zeggelaar

Visch & van Zeggelaar is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Visch & van Zeggelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Visch & van Zeggelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Visch & van Zeggelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Visch & van Zeggelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 667.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -221.000
  • Aantal transacties 55
Meer informatie over Visch & van Zeggelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Visch & van Zeggelaar verkoopt

Visch & van Zeggelaar is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Visch & van Zeggelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Visch & van Zeggelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 37 € 680.000
Bussum 8 € 629.000
Naarden 3 € 908.000
Eemnes 1 € 725.000
Laren 1 € 935.000

Type woningen die Visch & van Zeggelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Visch & van Zeggelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Visch & van Zeggelaar het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
36%
tussenwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
14%
benedenwoning
14%
hoekwoning
5%
portiekflat
4%
vrijstaande woning
4%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Visch & van Zeggelaar

Wat kost Visch & van Zeggelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Visch & van Zeggelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Visch & van Zeggelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Visch & van Zeggelaar actief?

+

Visch & van Zeggelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Bussum, Naarden, Eemnes en Laren.

In welk prijssegment is Visch & van Zeggelaar actief?

+

Visch & van Zeggelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Visch & van Zeggelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 667.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Visch & van Zeggelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!