VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS

VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 516.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 68.000
  • Aantal transacties 145
Meer informatie over VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS verkoopt

VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 119 € 515.000
Bussum 2 € 445.000
Maasbracht 1 € 399.000
Leusden 1 € 529.000
‘s-Graveland 1 € 600.000

Type woningen die VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
hoekwoning
21%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
7%
maisonnette
5%
vrijstaande woning
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS

Wat kost VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS actief?

+

VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Bussum, Maasbracht, Leusden en ‘s-Graveland.

In welk prijssegment is VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS actief?

+

VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 516.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!