Schuitema Hoekstra en Van Eck

Schuitema Hoekstra en Van Eck is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Schuitema Hoekstra en Van Eck hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Schuitema Hoekstra en Van Eck is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schuitema Hoekstra en Van Eck. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schuitema Hoekstra en Van Eck in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Schuitema Hoekstra en Van Eck
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schuitema Hoekstra en Van Eck verkoopt

Schuitema Hoekstra en Van Eck is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schuitema Hoekstra en Van Eck woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schuitema Hoekstra en Van Eck ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 38 € 424.000
Bussum 13 € 459.000
Naarden 2 € 653.000
Baarn 1 € 200.000
‘s-Graveland 1 € 375.000

Type woningen die Schuitema Hoekstra en Van Eck verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schuitema Hoekstra en Van Eck diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schuitema Hoekstra en Van Eck het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
31%
tussenwoning
26%
portiekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
12%
galerijflat
7%
eindwoning
2%
penthouse
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schuitema Hoekstra en Van Eck

Wat kost Schuitema Hoekstra en Van Eck bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schuitema Hoekstra en Van Eck voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schuitema Hoekstra en Van Eck je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Schuitema Hoekstra en Van Eck actief?

+

Schuitema Hoekstra en Van Eck heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Bussum, Naarden, Baarn en ‘s-Graveland.

In welk prijssegment is Schuitema Hoekstra en Van Eck actief?

+

Schuitema Hoekstra en Van Eck is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schuitema Hoekstra en Van Eck actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Schuitema Hoekstra en Van Eck. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!