DorenbosIRasch Makelaars B.V.

DorenbosIRasch Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt DorenbosIRasch Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DorenbosIRasch Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DorenbosIRasch Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DorenbosIRasch Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 672.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over DorenbosIRasch Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DorenbosIRasch Makelaars B.V. verkoopt

DorenbosIRasch Makelaars B.V. is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DorenbosIRasch Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DorenbosIRasch Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 20 € 629.000
Bussum 3 € 1.357.000
Den-Bosch 1 € 395.000
Den Haag 1 € 499.000
Loosdrecht 1 € 545.000

Type woningen die DorenbosIRasch Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DorenbosIRasch Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DorenbosIRasch Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
10%
portiekflat
10%
galerijflat
8%
maisonnette
8%
vrijstaande woning
8%
halfvrijstaande woning
5%
bovenwoning
3%
geschakelde woning
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DorenbosIRasch Makelaars B.V.

Wat kost DorenbosIRasch Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DorenbosIRasch Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DorenbosIRasch Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.400 en de € 5.000.

Waar is DorenbosIRasch Makelaars B.V. actief?

+

DorenbosIRasch Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Bussum, Den-Bosch, Den Haag en Loosdrecht.

In welk prijssegment is DorenbosIRasch Makelaars B.V. actief?

+

DorenbosIRasch Makelaars B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DorenbosIRasch Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 672.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan DorenbosIRasch Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!