De Boer Makelaardij

De Boer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Boer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Boer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Boer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Boer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -107.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over De Boer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Boer Makelaardij verkoopt

De Boer Makelaardij is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Boer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Boer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 18 € 453.000
Leusden 1 € 435.000
Maarssen 1 € 349.000
Amersfoort 1 € 600.000
Baarn 1 € 585.000

Type woningen die De Boer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Boer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Boer Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
galerijflat
15%
hoekwoning
15%
portiekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Boer Makelaardij

Wat kost De Boer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Boer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Boer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is De Boer Makelaardij actief?

+

De Boer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, Leusden, Maarssen, Amersfoort en Baarn.

In welk prijssegment is De Boer Makelaardij actief?

+

De Boer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Boer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 460.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan De Boer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!