Verrips Makelaardij o.z.

Verrips Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Verrips Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Verrips Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Verrips Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Verrips Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
  • Aantal transacties 60
Meer informatie over Verrips Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Verrips Makelaardij o.z. verkoopt

Verrips Makelaardij o.z. is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Verrips Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Verrips Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 49 € 493.000
Amsterdam 2 € 494.000
Amersfoort 2 € 413.000
Hilversum 1 € 289.000
Hoogland 1 € 398.000

Type woningen die Verrips Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Verrips Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Verrips Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
19%
portiekflat
16%
vrijstaande woning
11%
hoekwoning
6%
galerijflat
5%
maisonnette
3%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Verrips Makelaardij o.z.

Wat kost Verrips Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Verrips Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Verrips Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Verrips Makelaardij o.z. actief?

+

Verrips Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Hoogland.

In welk prijssegment is Verrips Makelaardij o.z. actief?

+

Verrips Makelaardij o.z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Verrips Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan Verrips Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!