Makelaars in Soesterberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Soesterberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Soesterberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Soesterberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Soesterberg Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Soesterberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Soesterberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 504.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
 • Aantal transacties 51
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Soesterberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Soesterberg

In Soesterberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Soesterberg.

Bij de verkoop van een huis in Soesterberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Soesterberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Soesterberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 504.000.

Het meest voorkomende energielabel in Soesterberg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Soesterberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Soesterberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Soesterberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Soesterberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wels Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Soesterberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Soesterberg.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 744.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Soesterberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Soesterberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Soesterberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Soesterberg Oost

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Soesterberg Kom

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  22
 • 3. Leusderheide

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 938.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Soesterberg Noord

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Soesterberg

In Soesterberg zijn de afgelopen maand 51 woningen verkocht. Makelaar Wels Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Soesterberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Tempellaan 14 A Majoor Makelaars € 1.275.000
Amersfoortsestraat 76 A Nijland Makelaars € 1.100.000
Kampweg 72 Wels Makelaardij € 1.050.000
Bloemheuvel 85 Majoor Makelaars € 1.045.000
Amersfoortsestraat 141 Vlaming Makelaardij € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Soesterberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Soesterberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Soesterberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Soesterberg.

Wat kost een makelaar in Soesterberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Soesterberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Soesterberg van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Soesterberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Soesterberg zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Soesterberg?

+

De meest verkopende makelaar van Soesterberg is Wels Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Soesterberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Soesterberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Soesterberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Soesterberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!