Raadhuis Makelaars

Raadhuis Makelaars is een makelaar gevestigd in Someren. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Raadhuis Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Raadhuis Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Someren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Raadhuis Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Raadhuis Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Raadhuis Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Raadhuis Makelaars verkoopt

Raadhuis Makelaars is het meeste actief in Someren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Raadhuis Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Raadhuis Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Someren 20 € 415.000
Helmond 1 € 225.000
Sterksel 1 € 380.000
Maarheeze 1 € 405.000
Ommel 1 € 460.000

Type woningen die Raadhuis Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Raadhuis Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Raadhuis Makelaars het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
14%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
12%
eindwoning
8%
galerijflat
6%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%
halfvrijstaande woning
4%
maisonnette
4%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Raadhuis Makelaars

Wat kost Raadhuis Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Raadhuis Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Raadhuis Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Raadhuis Makelaars actief?

+

Raadhuis Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Someren, Helmond, Sterksel, Maarheeze en Ommel.

In welk prijssegment is Raadhuis Makelaars actief?

+

Raadhuis Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Raadhuis Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Someren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Someren en vergelijkbaar is aan Raadhuis Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!