Makelaars in Someren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Someren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Someren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Someren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Someren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Someren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Someren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
 • Aantal transacties 86
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Someren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Someren

In Someren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 434.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -65.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Someren.

Bij de verkoop van een huis in Someren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 144 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 434.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Someren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Someren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 435.000.

Het meest voorkomende energielabel in Someren is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Someren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Someren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Someren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Someren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Raadhuis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Someren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Someren.

 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  13
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 496.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  5

Populaire buurten in Someren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Someren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Someren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Someren

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  58
 • 2. Someren-Eind

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Verspreide huizen Slieven

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 578.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Somerense Heide

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Verspreide huizen Sluis 12/13

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Someren

In Someren zijn de afgelopen maand 86 woningen verkocht. Makelaar Raadhuis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Someren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heikantstraat 31 A Honders & Alting Makelaars € 1.495.000
Floreffestraat 78 Broeckx makelaars € 865.000
Avondrood 37 Staals & Van de Laar € 785.000
Vaarselstraat 58 Best Intermediair Groep € 780.000
Waver 10 De Huizenbemiddelaar € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Someren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Someren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Someren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Someren.

Wat kost een makelaar in Someren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Someren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Someren van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Someren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Someren zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Someren?

+

De meest verkopende makelaar van Someren is Raadhuis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Someren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Someren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Someren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Someren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!