Wijnen Vastgoed

Wijnen Vastgoed is een makelaar gevestigd in Someren. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wijnen Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wijnen Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Someren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijnen Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Wijnen Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Wijnen Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Wijnen Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Wijnen Vastgoed verkoopt

Wijnen Vastgoed is het meeste actief in Someren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijnen Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijnen Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Someren 7 € 372.000
Amsterdam 1 € 390.000
Zwolle 1 € 364.000

Type woningen die Wijnen Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijnen Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijnen Vastgoed het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
vrijstaande woning
29%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
hoekwoning
7%
tussenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijnen Vastgoed

Wat kost Wijnen Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijnen Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijnen Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Wijnen Vastgoed actief?

+

Wijnen Vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Someren, Amsterdam en Zwolle.

In welk prijssegment is Wijnen Vastgoed actief?

+

Wijnen Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijnen Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Someren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Someren en vergelijkbaar is aan Wijnen Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!