Van Houts Makelaardij

Van Houts Makelaardij is een makelaar gevestigd in Helmond. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Houts Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Houts Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helmond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Houts Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Houts Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Houts Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 125.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Van Houts Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Houts Makelaardij verkoopt

Van Houts Makelaardij is het meeste actief in Helmond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Houts Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Houts Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helmond 5 € 318.000
Asten 2 € 500.000
Someren 1 € 315.000
Geldrop 1 € 325.000

Type woningen die Van Houts Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Houts Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Houts Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
44%
tussenwoning
33%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Houts Makelaardij

Wat kost Van Houts Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Houts Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Houts Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Houts Makelaardij actief?

+

Van Houts Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Helmond, Asten, Someren en Geldrop.

In welk prijssegment is Van Houts Makelaardij actief?

+

Van Houts Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Houts Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helmond en vergelijkbaar is aan Van Houts Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!