Makelaars in Asten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Asten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Asten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Asten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ostade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Asten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Asten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
 • Aantal transacties 70
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Asten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Asten

In Asten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 416.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 40.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Asten.

Bij de verkoop van een huis in Asten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 416.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Asten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Asten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 419.000.

Het meest voorkomende energielabel in Asten is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Asten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Asten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Asten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Asten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beter Wonen makelaardij Helma de Corte de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Asten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Asten.

Populaire buurten in Asten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Asten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Asten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ostade

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Hemelberg

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Appelbuurt

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Centrum zuid

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Oude Bloemenbuurt

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Asten

In Asten zijn de afgelopen maand 70 woningen verkocht. Makelaar Beter Wonen makelaardij Helma de Corte verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Asten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leverkruid 27 Tulkens Makelaardij € 925.000
Hemelberg 60 B&L Makelaars € 775.000
Willem Alexanderstraat 35 ERA Focus Makelaars € 719.000
Peelke 2 DOOR Martijn € 695.000
Ostaderstraat 11 Tulkens Makelaardij € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Asten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Asten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Asten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Asten.

Wat kost een makelaar in Asten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Asten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Asten van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Asten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Asten zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Asten?

+

De meest verkopende makelaar van Asten is Beter Wonen makelaardij Helma de Corte. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Asten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Asten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Asten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Asten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!