Gerry Kanters Makelaardij

Gerry Kanters Makelaardij is een makelaar gevestigd in Asten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gerry Kanters Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gerry Kanters Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Asten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gerry Kanters Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gerry Kanters Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 152.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Gerry Kanters Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gerry Kanters Makelaardij verkoopt

Gerry Kanters Makelaardij is het meeste actief in Asten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gerry Kanters Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gerry Kanters Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Asten 8 € 370.000
Heusden 4 € 549.000
Someren 2 € 312.000
Lierop 1 € 535.000
Neerkant 1 € 535.000

Type woningen die Gerry Kanters Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gerry Kanters Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gerry Kanters Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
17%
tussenwoning
13%
bovenwoning
9%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
9%
geschakelde woning
9%
halfvrijstaande woning
9%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gerry Kanters Makelaardij

Wat kost Gerry Kanters Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gerry Kanters Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gerry Kanters Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Gerry Kanters Makelaardij actief?

+

Gerry Kanters Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Asten, Heusden, Someren, Lierop en Neerkant.

In welk prijssegment is Gerry Kanters Makelaardij actief?

+

Gerry Kanters Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gerry Kanters Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Asten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Asten en vergelijkbaar is aan Gerry Kanters Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!