Makelaars in Heusden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heusden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 20 makelaars actief geweest in Heusden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heusden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heusden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heusden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heusden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 71.000
 • Aantal transacties 40
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heusden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heusden

In Heusden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 428.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 71.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Heusden.

Bij de verkoop van een huis in Heusden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 428.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heusden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heusden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heusden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heusden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heusden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heusden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heusden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beter Wonen makelaardij Helma de Corte de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heusden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heusden.

Populaire buurten in Heusden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heusden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heusden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heusden

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Heusden centrum

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Verspreide huizen Heusden

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 578.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Hedikhuizen

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heusden

In Heusden zijn de afgelopen maand 40 woningen verkocht. Makelaar Beter Wonen makelaardij Helma de Corte verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heusden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Putterstraat 50 Lelieveld Makelaardij € 895.000
Antoniusstraat 20 Gerry Kanters Makelaardij € 875.000
Antoniusstraat 41 a Beter Wonen makelaardij Helma de Corte € 715.000
Antoniusstraat 41 Beter Wonen makelaardij Helma de Corte € 715.000
Ospelerweg 4 Adriaan van den Heuvel makelaars € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heusden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heusden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 20 makelaars actief geweest in Heusden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heusden.

Wat kost een makelaar in Heusden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heusden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heusden van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heusden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heusden zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heusden?

+

De meest verkopende makelaar van Heusden is Beter Wonen makelaardij Helma de Corte. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heusden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heusden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heusden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heusden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!