Staals & Van de Laar

Staals & Van de Laar is een makelaar gevestigd in Someren. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Staals & Van de Laar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Staals & Van de Laar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Someren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Staals & Van de Laar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Staals & Van de Laar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 219.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Staals & Van de Laar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Staals & Van de Laar verkoopt

Staals & Van de Laar is het meeste actief in Someren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Staals & Van de Laar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Staals & Van de Laar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Someren 6 € 496.000
Heusden 3 € 430.000
Helmond 3 € 323.000
Asten 3 € 457.000
Meijel 1 € 310.000

Type woningen die Staals & Van de Laar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Staals & Van de Laar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Staals & Van de Laar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
44%
vrijstaande woning
22%
hoekwoning
11%
tussenwoning
11%
eindwoning
6%
galerijflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Staals & Van de Laar

Wat kost Staals & Van de Laar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Staals & Van de Laar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Staals & Van de Laar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Staals & Van de Laar actief?

+

Staals & Van de Laar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Someren, Heusden, Helmond, Asten en Meijel.

In welk prijssegment is Staals & Van de Laar actief?

+

Staals & Van de Laar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Staals & Van de Laar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 434.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Someren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Someren en vergelijkbaar is aan Staals & Van de Laar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!