Beter Wonen makelaardij Helma de Corte

Beter Wonen makelaardij Helma de Corte is een makelaar gevestigd in Asten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beter Wonen makelaardij Helma de Corte hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Beter Wonen makelaardij Helma de Corte is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Asten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beter Wonen makelaardij Helma de Corte. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beter Wonen makelaardij Helma de Corte in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Beter Wonen makelaardij Helma de Corte
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Beter Wonen makelaardij Helma de Corte verkoopt

Beter Wonen makelaardij Helma de Corte is het meeste actief in Asten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beter Wonen makelaardij Helma de Corte woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beter Wonen makelaardij Helma de Corte ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Asten 24 € 395.000
Heusden 5 € 526.000
Someren 2 € 334.000
Ommel 1 € 429.000

Type woningen die Beter Wonen makelaardij Helma de Corte verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beter Wonen makelaardij Helma de Corte diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beter Wonen makelaardij Helma de Corte het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
16%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
9%
galerijflat
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beter Wonen makelaardij Helma de Corte

Wat kost Beter Wonen makelaardij Helma de Corte bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beter Wonen makelaardij Helma de Corte voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beter Wonen makelaardij Helma de Corte je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Beter Wonen makelaardij Helma de Corte actief?

+

Beter Wonen makelaardij Helma de Corte heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Asten, Heusden, Someren en Ommel.

In welk prijssegment is Beter Wonen makelaardij Helma de Corte actief?

+

Beter Wonen makelaardij Helma de Corte is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beter Wonen makelaardij Helma de Corte actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Asten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Asten en vergelijkbaar is aan Beter Wonen makelaardij Helma de Corte. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!