Makelaars in Lierop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lierop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lierop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lierop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lierop.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lierop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lierop zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lierop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 490.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lierop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lierop

In Lierop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lierop.

Bij de verkoop van een huis in Lierop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lierop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lierop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 490.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lierop is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lierop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lierop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lierop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lierop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BAKENS MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lierop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lierop.

Populaire buurten in Lierop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lierop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lierop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lierop

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Meerven

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen Hersel

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Lierop

In Lierop zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar BAKENS MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Lierop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broekkant 16 ERA Makelaardij Ed Willems € 575.000
Gildeplein 37 Gerry Kanters Makelaardij € 535.000
Florastraat 18 BAKENS MAKELAARDIJ € 448.500
Rulakker 1 ERA Focus Makelaars € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lierop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lierop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lierop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lierop.

Wat kost een makelaar in Lierop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lierop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lierop van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lierop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lierop zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lierop?

+

De meest verkopende makelaar van Lierop is BAKENS MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lierop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lierop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lierop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lierop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!