Broeckx makelaars

Broeckx makelaars is een makelaar gevestigd in Helmond. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Broeckx makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Broeckx makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helmond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Broeckx makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Broeckx makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 70.000
  • Aantal transacties 188
Meer informatie over Broeckx makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Broeckx makelaars verkoopt

Broeckx makelaars is het meeste actief in Helmond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Broeckx makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Broeckx makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helmond 102 € 371.000
Gemert 31 € 414.000
Boekel 12 € 447.000
Beek en Donk 10 € 355.000
Aarle-Rixtel 7 € 467.000

Type woningen die Broeckx makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Broeckx makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Broeckx makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
7%
galerijflat
3%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
portiekwoning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broeckx makelaars

Wat kost Broeckx makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Broeckx makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Broeckx makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Broeckx makelaars actief?

+

Broeckx makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Helmond, Gemert, Boekel, Beek en Donk en Aarle-Rixtel.

In welk prijssegment is Broeckx makelaars actief?

+

Broeckx makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Broeckx makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 408.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helmond en vergelijkbaar is aan Broeckx makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!