Makelaars in Boekel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boekel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Boekel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boekel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boekel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boekel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Boekel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 28.000
 • Aantal transacties 58
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boekel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boekel

In Boekel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 437.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 28.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Boekel.

Bij de verkoop van een huis in Boekel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 437.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boekel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boekel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boekel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boekel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boekel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boekel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boekel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Broeckx makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Boekel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boekel.

Populaire buurten in Boekel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boekel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boekel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boekel

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Verspreide huizen Arendnest-Zijp

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 492.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Verspreide huizen Molenwijk, Elzen en Neerbroek

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Verspreide huizen Logt en Berkhoek

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 557.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Verspreide huizen Zandhoek en Peelstraat

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Boekel

In Boekel zijn de afgelopen maand 58 woningen verkocht. Makelaar Broeckx makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Boekel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Logt 8 Geerts Van Oijen Makelaars € 895.000
Molenbrand 4 Raadhage Makelaardij € 850.000
Rutger van Herpenstraat 36 Esser Makelaardij € 695.000
Tuinstraat 4 Broeckx makelaars € 650.000
De Esdoorns 2 Broeckx makelaars € 635.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boekel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boekel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Boekel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boekel.

Wat kost een makelaar in Boekel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boekel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boekel van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boekel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boekel zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boekel?

+

De meest verkopende makelaar van Boekel is Broeckx makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boekel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boekel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boekel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boekel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!