Van de Ven Garantiemakelaars

Van de Ven Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Uden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van de Ven Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van de Ven Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Ven Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Ven Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 382.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -107.000
  • Aantal transacties 73
Meer informatie over Van de Ven Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van de Ven Garantiemakelaars verkoopt

Van de Ven Garantiemakelaars is het meeste actief in Uden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Ven Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Ven Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uden 44 € 359.000
Zeeland 6 € 384.000
Volkel 5 € 459.000
Odiliapeel 2 € 457.000
Purmerend 1 € 195.000

Type woningen die Van de Ven Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Ven Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Ven Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
12%
hoekwoning
12%
galerijflat
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
halfvrijstaande woning
5%
portiekflat
4%
benedenwoning
2%
geschakelde woning
2%
eindwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Ven Garantiemakelaars

Wat kost Van de Ven Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Ven Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Ven Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van de Ven Garantiemakelaars actief?

+

Van de Ven Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uden, Zeeland, Volkel, Odiliapeel en Purmerend.

In welk prijssegment is Van de Ven Garantiemakelaars actief?

+

Van de Ven Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Ven Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 382.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uden en vergelijkbaar is aan Van de Ven Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!