Makelaars in Venhorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Venhorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Venhorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Venhorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Venhorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Venhorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Venhorst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Venhorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 491.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Venhorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Venhorst

In Venhorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 509.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Venhorst.

Bij de verkoop van een huis in Venhorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 89 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 509.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Venhorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Venhorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 491.000.

Het meest voorkomende energielabel in Venhorst is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Venhorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Venhorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Venhorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Venhorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Helvoort Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Venhorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Venhorst.

Populaire buurten in Venhorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Venhorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Venhorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Venhorst

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 464.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen Venhorst

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Venhorst

In Venhorst zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Van Helvoort Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Venhorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Biezen 2 a Vastgoed Totaal € 635.000
Kerkpad 47 Van Helvoort Makelaardij € 629.000
Daandelendennen 16 Broeckx makelaars € 595.000
Gagelstraat 3 Esser Makelaardij € 575.000
De Biezen 6 Van de Ven Garantiemakelaars € 510.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Venhorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Venhorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Venhorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Venhorst.

Wat kost een makelaar in Venhorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Venhorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Venhorst van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Venhorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Venhorst zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Venhorst?

+

De meest verkopende makelaar van Venhorst is Van Helvoort Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Venhorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Venhorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Venhorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Venhorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!