Van Helvoort Makelaardij

Van Helvoort Makelaardij is een makelaar gevestigd in Gemert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Helvoort Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Helvoort Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gemert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Helvoort Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Helvoort Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -192.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Van Helvoort Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Helvoort Makelaardij verkoopt

Van Helvoort Makelaardij is het meeste actief in Gemert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Helvoort Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Helvoort Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gemert 18 € 448.000
Boekel 4 € 408.000
Venhorst 2 € 320.000
Handel 2 € 404.000
Vlaardingen 1 € 175.000

Type woningen die Van Helvoort Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Helvoort Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Helvoort Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
vrijstaande woning
36%
galerijflat
7%
geschakelde woning
4%
hoekwoning
4%
penthouse
4%
tussenwoning
4%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Helvoort Makelaardij

Wat kost Van Helvoort Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Helvoort Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Helvoort Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Van Helvoort Makelaardij actief?

+

Van Helvoort Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gemert, Boekel, Venhorst, Handel en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Van Helvoort Makelaardij actief?

+

Van Helvoort Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Helvoort Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 418.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gemert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gemert en vergelijkbaar is aan Van Helvoort Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!