Geerts Van Oijen Makelaars

Geerts Van Oijen Makelaars is een makelaar gevestigd in Gemert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Geerts Van Oijen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Geerts Van Oijen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gemert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Geerts Van Oijen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Geerts Van Oijen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Geerts Van Oijen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Geerts Van Oijen Makelaars verkoopt

Geerts Van Oijen Makelaars is het meeste actief in Gemert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Geerts Van Oijen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Geerts Van Oijen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gemert 20 € 387.000
De Mortel 3 € 466.000
Handel 2 € 397.000
Helmond 1 € 675.000
Erp 1 € 315.000

Type woningen die Geerts Van Oijen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Geerts Van Oijen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Geerts Van Oijen Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
21%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geerts Van Oijen Makelaars

Wat kost Geerts Van Oijen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Geerts Van Oijen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Geerts Van Oijen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Geerts Van Oijen Makelaars actief?

+

Geerts Van Oijen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gemert, De Mortel, Handel, Helmond en Erp.

In welk prijssegment is Geerts Van Oijen Makelaars actief?

+

Geerts Van Oijen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Geerts Van Oijen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gemert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gemert en vergelijkbaar is aan Geerts Van Oijen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!