Makelaars in De Mortel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Mortel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in De Mortel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Mortel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Mortel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Mortel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Mortel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Mortel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 590.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Mortel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Mortel

In De Mortel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 535.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Mortel.

Bij de verkoop van een huis in De Mortel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 177 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 535.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Mortel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Mortel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 590.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Mortel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Mortel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Mortel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Mortel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Mortel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Geerts Van Oijen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van De Mortel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Mortel.

 • Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 745.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in De Mortel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Mortel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Mortel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Mortel

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 497.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Verspreide huizen Milschot-Tereyken

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in De Mortel

In De Mortel zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Geerts Van Oijen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Mortel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tereyken 21 Broeckx makelaars € 900.000
Leijgraafhof 24 Geerts Van Oijen Makelaars € 649.000
Koolhof 67 Vastgoed Totaal € 649.000
Vossenheuvel 24 Broeckx makelaars € 589.500
De Smagt 6 Geerts Van Oijen Makelaars € 399.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Mortel

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Mortel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in De Mortel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Mortel.

Wat kost een makelaar in De Mortel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Mortel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Mortel van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Mortel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Mortel zijn € 3.000 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Mortel?

+

De meest verkopende makelaar van De Mortel is Geerts Van Oijen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Mortel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Mortel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Mortel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Mortel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!