Makelaars in Gemert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gemert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Gemert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gemert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gemert-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gemert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gemert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
 • Aantal transacties 86
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gemert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gemert

In Gemert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 400.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gemert.

Bij de verkoop van een huis in Gemert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 400.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gemert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gemert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 414.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gemert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gemert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gemert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gemert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gemert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Broeckx makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gemert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gemert.

Populaire buurten in Gemert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gemert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gemert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gemert-Oost

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  32
 • 2. Gemert-Centrum

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  23
 • 3. Gemert-Noord

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  15
 • 4. Doonheide

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. Verspreide huizen Kampen-Esdonk

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 507.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Gemert

In Gemert zijn de afgelopen maand 86 woningen verkocht. Makelaar Broeckx makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gemert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slenk 70 Broeckx makelaars € 975.000
Dr. Kuijperstraat 2 Van Helvoort Makelaardij € 850.000
Oudestraat 85 Geerts Van Oijen Makelaars € 835.000
Slenk 89 Broeckx makelaars € 775.000
Melkster 17 Broeckx makelaars € 739.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gemert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gemert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Gemert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gemert.

Wat kost een makelaar in Gemert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gemert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gemert van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gemert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gemert zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gemert?

+

De meest verkopende makelaar van Gemert is Broeckx makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gemert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gemert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gemert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gemert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!