Makelaars in Handel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Handel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Handel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Handel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Handel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Handel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Handel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Handel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Handel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Handel

In Handel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 392.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Handel.

Bij de verkoop van een huis in Handel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 392.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Handel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Handel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 392.000.

Het meest voorkomende energielabel in Handel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Handel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Handel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Handel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Handel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Helvoort Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Handel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Handel.

 • Van der Krabben makelaardij

  2. Van der Krabben makelaardij

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Handel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Handel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Handel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Handel

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Handel

In Handel zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Van Helvoort Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Handel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
O.-L.-Vrouwestraat 35 Van der Krabben makelaardij € 425.000
Rector Aldenhuysenstraat 46 Van Helvoort Makelaardij € 359.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Handel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Handel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Handel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Handel.

Wat kost een makelaar in Handel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Handel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Handel van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Handel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Handel zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Handel?

+

De meest verkopende makelaar van Handel is Van Helvoort Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Handel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Handel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Handel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Handel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!