Elly Wintjes Makelaardij

Elly Wintjes Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wanroij. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Elly Wintjes Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Elly Wintjes Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wanroij en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elly Wintjes Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Elly Wintjes Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -120.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Elly Wintjes Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Elly Wintjes Makelaardij verkoopt

Elly Wintjes Makelaardij is het meeste actief in Wanroij. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elly Wintjes Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elly Wintjes Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wanroij 5 € 482.000
Landhorst 3 € 420.000
Sint Anthonis 3 € 475.000
Overloon 2 € 285.000
Oploo 2 € 305.000

Type woningen die Elly Wintjes Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elly Wintjes Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elly Wintjes Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
58%
2 onder 1 kapwoning
32%
benedenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elly Wintjes Makelaardij

Wat kost Elly Wintjes Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elly Wintjes Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elly Wintjes Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Elly Wintjes Makelaardij actief?

+

Elly Wintjes Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wanroij, Landhorst, Sint Anthonis, Overloon en Oploo.

In welk prijssegment is Elly Wintjes Makelaardij actief?

+

Elly Wintjes Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elly Wintjes Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wanroij

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wanroij en vergelijkbaar is aan Elly Wintjes Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!