Makelaars in Wanroij

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wanroij, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Wanroij. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wanroij helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wanroij.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wanroij zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wanroij afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 543.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -124.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wanroij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wanroij

In Wanroij is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 400.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -124.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Wanroij.

Bij de verkoop van een huis in Wanroij is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 214 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 400.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wanroij. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wanroij weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 543.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wanroij is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wanroij. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wanroij

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wanroij? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wanroij. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Elly Wintjes Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wanroij, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wanroij.

 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wanroij

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wanroij? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wanroij. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wanroij

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Wanroij's Broek

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Wanroij

In Wanroij zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Elly Wintjes Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wanroij.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hapseweg 45 Mark de makelaar € 797.000
Lamperen 20 MVS makelaardij € 795.000
Broekkant 7 Elly Wintjes Makelaardij € 780.000
Broek 6 DLV Makelaardij € 755.000
Peelkant 3 Landelijk-wonen.nl € 699.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wanroij

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wanroij?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Wanroij. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wanroij.

Wat kost een makelaar in Wanroij?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wanroij is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wanroij van € 5.400 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wanroij?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wanroij zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wanroij?

+

De meest verkopende makelaar van Wanroij is Elly Wintjes Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wanroij zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wanroij?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wanroij aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wanroij.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!