Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel is een makelaar gevestigd in Boxmeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Boxmeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel verkoopt

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel is het meeste actief in Boxmeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Boxmeer 7 € 392.000
Ledeacker 1 € 285.000
Sint Anthonis 1 € 290.000
Bergen L 1 € 190.000
Sambeek 1 € 450.000

Type woningen die Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
vrijstaande woning
28%
tussenwoning
22%
hoekwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel

Wat kost Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel actief?

+

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Boxmeer, Ledeacker, Sint Anthonis, Bergen L en Sambeek.

In welk prijssegment is Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel actief?

+

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 342.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Boxmeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Boxmeer en vergelijkbaar is aan Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!