Makelaars in Boxmeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boxmeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Boxmeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boxmeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Luneven.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boxmeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Boxmeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
 • Aantal transacties 80
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boxmeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boxmeer

In Boxmeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 389.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Boxmeer.

Bij de verkoop van een huis in Boxmeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 389.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boxmeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boxmeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boxmeer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boxmeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boxmeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boxmeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boxmeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat EEF Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Boxmeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boxmeer.

Populaire buurten in Boxmeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boxmeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boxmeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Luneven

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Boxmeer Centrum

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  16
 • 3. De Elzen

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Hollesteeg

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. Bakelgeert-Noord

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Boxmeer

In Boxmeer zijn de afgelopen maand 80 woningen verkocht. Makelaar EEF Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Boxmeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Jasmijn 5 Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel € 725.000
de Hazelaar 8 MVS makelaardij € 595.000
Roodborst 3 Havermans Makelaardij B.V. € 589.000
Duizendblad 37 EEF Makelaars € 589.000
Inleg 3 MVS makelaardij € 585.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boxmeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boxmeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Boxmeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boxmeer.

Wat kost een makelaar in Boxmeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boxmeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boxmeer van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boxmeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boxmeer zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boxmeer?

+

De meest verkopende makelaar van Boxmeer is EEF Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boxmeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boxmeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boxmeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boxmeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!