EEF Makelaars

EEF Makelaars is een makelaar gevestigd in Boxmeer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt EEF Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. EEF Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Boxmeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van EEF Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties EEF Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -75.000
  • Aantal transacties 49
Meer informatie over EEF Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar EEF Makelaars verkoopt

EEF Makelaars is het meeste actief in Boxmeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar EEF Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt EEF Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Boxmeer 23 € 331.000
Sambeek 7 € 372.000
Cuijk 4 € 329.000
Vierlingsbeek 4 € 309.000
Sint Anthonis 3 € 515.000

Type woningen die EEF Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat EEF Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat EEF Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
23%
hoekwoning
19%
vrijstaande woning
19%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in EEF Makelaars

Wat kost EEF Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van EEF Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer EEF Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is EEF Makelaars actief?

+

EEF Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Boxmeer, Sambeek, Cuijk, Vierlingsbeek en Sint Anthonis.

In welk prijssegment is EEF Makelaars actief?

+

EEF Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar EEF Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Boxmeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Boxmeer en vergelijkbaar is aan EEF Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!