Makelaars in Gennep

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gennep, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Gennep. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gennep helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Midden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gennep zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gennep afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
 • Aantal transacties 64
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gennep
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gennep

In Gennep is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 343.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -27.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gennep.

Bij de verkoop van een huis in Gennep is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 343.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gennep. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gennep weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 357.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gennep is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gennep. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gennep

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gennep? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gennep. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smedema Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gennep, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gennep.

Populaire buurten in Gennep

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gennep? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gennep. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Midden

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  33
 • 2. Zuid

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  23
 • 3. Noord

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Oude Stadskern

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Gennep

In Gennep zijn de afgelopen maand 64 woningen verkocht. Makelaar Smedema Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gennep.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kollermolen 40 Makelaardij Twan Poels € 609.000
2e Dwarsweg 20 a Hansdemakelaar € 599.000
Langeweg 23 Hansdemakelaar € 595.000
Markt 4 Peelrand Makelaardij € 575.000
Emmastraat 82 Makelaardij Twan Poels € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gennep

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gennep?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Gennep. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gennep.

Wat kost een makelaar in Gennep?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gennep is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gennep van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gennep?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gennep zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gennep?

+

De meest verkopende makelaar van Gennep is Smedema Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gennep zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gennep?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gennep aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gennep.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!