Makelaars in Groesbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Groesbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Groesbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Groesbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groesbeek Nijerf.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Groesbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Groesbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 405.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
 • Aantal transacties 71
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Groesbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Groesbeek

In Groesbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -62.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Groesbeek.

Bij de verkoop van een huis in Groesbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Groesbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Groesbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 405.000.

Het meest voorkomende energielabel in Groesbeek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Groesbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Groesbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Groesbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Groesbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HV Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Groesbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Groesbeek.

 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  19
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Groesbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Groesbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Groesbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groesbeek Nijerf

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Groesbeek Centrum-Noord

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Groesbeek Stekkenberg

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Groesbeek De Drul-Oost

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Breedeweg

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Groesbeek

In Groesbeek zijn de afgelopen maand 71 woningen verkocht. Makelaar HV Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Groesbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mozartstraat 21 HV Makelaardij € 749.000
Siep 5 HV Makelaardij € 725.000
De Tuier 92 Dorpswonen.nl € 695.000
Hommelstraat 5 Valk Vastgoed € 665.000
Knapheideweg 7 HV Makelaardij € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groesbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Groesbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Groesbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Groesbeek.

Wat kost een makelaar in Groesbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Groesbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Groesbeek van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Groesbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Groesbeek zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Groesbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Groesbeek is HV Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Groesbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Groesbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Groesbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Groesbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!