Beaufort ERA Makelaars

Beaufort ERA Makelaars is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beaufort ERA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Beaufort ERA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beaufort ERA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beaufort ERA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Beaufort ERA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beaufort ERA Makelaars verkoopt

Beaufort ERA Makelaars is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beaufort ERA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beaufort ERA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 13 € 437.000
Beuningen Gld 1 € 700.000
Lent 1 € 425.000
Weurt 1 € 425.000
Ven-Zelderheide 1 € 285.000

Type woningen die Beaufort ERA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beaufort ERA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beaufort ERA Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
19%
benedenwoning
13%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%
penthouse
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beaufort ERA Makelaars

Wat kost Beaufort ERA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beaufort ERA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beaufort ERA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Beaufort ERA Makelaars actief?

+

Beaufort ERA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Beuningen Gld, Lent, Weurt en Ven-Zelderheide.

In welk prijssegment is Beaufort ERA Makelaars actief?

+

Beaufort ERA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beaufort ERA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Beaufort ERA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!